Старт на процедурата по кандидатстване за участие в XII-тото издание на Националния приз „Студент на годината” 2018 год.


Уважаеми студенти,
имаме удоволствието да Ви представим информация за XII-тото издание на Националния приз „Студент на годината”, чиято цел е да отличи най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта. 
Първото издание на конкурса се провежда през Декември 2006 година. Целта на конкурса е всяка година да бъдат удостоени студенти от различни области на висшето образование за постигнати от тях значими резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.
Заключителният етап на конкурса ще се проведе в началото на месец декември 2018 година в град София. 
Нека заедно споделим успеха на нашите колеги и приятели, които през изминалата една година са ни накарали да се гордеем с техните постижения.
Кандидатурите следва да бъдат изпращани до 22 Ноември 2018 година с куриер или по Български пощи на адрес: София 1000, пл. Народно събрание №10, ет. 4, стая 411, Национално представителство на студентските съвети.

За информация: Мадлен Янкова – национален координатор, тел. 0882 971 013
E-mail: student@npss.bg
http://www.studentnagodinata.eu

Повече информация относно формулярите, регламента на конкурса, декларация за набиране, обработка и съхраняване на лични данни, както и плакатите на конкурса, можете да намерите тук: