„Бизнесът в действие“

„Бизнесът в действие“ е интерактивно събитие, създадено от студенти за студенти. Провежда се в България от 2006 г. насам, като до момента е имало над 1800 учатници. Целта на събитието е да осигури възможност за студентите да приложат професионалните си умение на практика. Тази година ще се проведе в 2 уикенда в София. На 21, 22 и 28 април ще се състоят казуси, а на 29-ти финално събитие.

Казусите, представляват уъркшопи, които ще се проведат в централите на водещи в различни отрасли компании. На тях студентите имат възможността да се срещнат със специалисти в разнообразни професионални сфери, да се докоснат до работната атмосфера в дадена компания и да се сблъскат с реалните предизвикателства, пред които компаниите са изправени ежедневно.

Финалното събитие има за цел да обобщи случилото се на казусите, да срещне участниците с водещи в различни области личности и да покаже на студентите, че от тук нататък могат и сами да постигнат големи успехи за своята кариерна реализация.

В 13-тата година, екипът, организиращ събитието, си постави задачата да покаже на студентите, че благодарение на „Бизнесът в Действие“, те могат да докажат, най-вече на себе си, на какво са способни.

Регистрирайте се безплатно ТУК или научете повече за него ТУК