AIESEC и Price Waterhouse Cooper (PwC) представят кампания „25 причини да останеш и успееш в България“ на 21 ноември 2017 г. от 14:15 ч. в 10 ауд.

Уважаеми колеги,

Академичният център за кариерно консултиране и връзки с обществеността Ви кани на 21 ноември 2017 г. (вторник) от 14:15 часа в ауд. 10 (акад. Иван Стефанов), Ректорат на представяне на кампанията „25 причини да останеш и успееш в България“ на Price Waterhouse Cooper(PwC) с лектор г-н Свилен Панков, ръководител човешки ресурси в PwC.

PwC е глобален лидер в сферата на одита и бизнес консултирането и данъчните услуги. През 2018 г. се навършват 25 години от както PwC навлизат на българския пазар и по случай годишнината, компанията организира кампанията „25 причини да останеш и успееш в България“, с която цели да намерят 25 мотивирани студенти, които да получат 6000 лв. стипендия, ментор и стаж.

AIESEC и техните партньори от Price Waterhouse Cooper (PwC) ще представят възможности за стипендии, менторство и стаж, както и възможностите за професионално развитие: https://aiesec.org/global-talent, доброволчески стажове свързани с

глобалните цели за устойчиво развитие на ООН: https://youth4globalgoals.org/the-series/ и повече информация за компанията: https://www.pwc.bg/bg/about-us.html.