Магистърска програма "Управление на международни проекти"
/към специалност "Управление на проекти"/

Професионално направление: Икономика

Магистърската програма “Управление на международни проекти” подготвя висококвалифицирани специалисти, експерти и консултанти в областта на управлението на международни проекти, както за бизнес организациите, така и за неправителствените организации и тези от публичния сектор. Тя отговаря на съвременните изисквания на теорията и практиката на управлението на международни проекти и е съобразена изцяло с постиженията на водещи университети в тази област. 
Преподавателите, водещи дисциплините от учебния план, са с богат теоритичен и практически опит в областта на проектното управление. В обучението се прилагат съвремени методи за преподаване, базирани на ИКТ. 

Квалификационна характеристика

Учебен план:
*Забележка
СН (също направление) :: Редовна – Организира се прием един път годишно. Обучението започва през втората половина на месец Септември.
СН (също направление) :: Дистанционна – Организира се прием два пъти годишно. Обучението започва в началото на месец Март и на месец Октомври.
ДН (друго направление) :: Дистанционна – Организира се прием един път годишно. Обучението започва в началото на месец Октомври.
ПБ (професионален бакалавър) :: Дистанционна – Организира се прием един път годишно. Обучението започва в началото на месец Октомври.