За летния сезон BeachVacance набира кадри за работа като Аниматори

BeachVacance - Фирма за Хотелска Анимация  е една от водещите фирми за анимация и аниматорски услуги. За предстоящият летен сезон набираме кадри за работа, като Аниматори по черноморието. Максималната заетост може да бъде от началото на м. Май до края на м. Септември. Не е проблем, ако можете да работите и в по-кратък интервал.

**Предимство е да имате възможност за започване на работа от м.Май 2020г.!

От Вас очакваме да притежавате едно или повече от следните качества:

 - Владеене на поне един чужд език. (Английски, Немски, Руски, Полски, Чешки и/или други) - Да имате навършени 18 години. - Да сте позитивни и отговорни личности. - Да умеете да работите в екип. - Да сте комуникативни. - Да обичате децата и спорта. - Да сте артистични и забавни. - Да притежавате танцувални и/или певчески умения. - Опитът на сцена пред публика е сериозно предимство!

Ние предлагаме:

- Брутно възнаграждение от 1000 до 1600 лв. - Трудов договор и осигуровки - изцяло за наша сметка. - Настаняване, хранене и напитки в хотел 4 звезди, на пълен ALL INCLUSIVE! - Безплатно обучение подсигурено от нас. - Много добра стартова заплата, плюс процент от продажби + допълнителни бонуси. - Работа в млад и позитивен екип. - Възможност за дългосрочна заетост и развитие в йерархията на компанията - Работно облекло. - Коректно и приятелско отношение. - 6-8 часово работно време и 1 почивен ден на седмица. Молим Автобиографиите Ви, изпратени в електронен формат да бъдат с актуална снимка. Предварително благодарим

Повече информация за нас можете да намерите във Facebook—@beachvacance

Очакваме Ви и Ви желаем успех!