XIII издание на Националния приз „Студент на годината“

 

Уважаеми колеги,

Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) откри процедура за номинации в XIII издание на Националния приз „Студент на годината“.

Студентите и докторантите, желаещи да участват, могат да подадат своите документи в срок до 29 ноември 2019 година, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в гр. София през месец декември. В конкурса може да участва всеки студент или докторант, който е завършил успешно първи курс и има съответните постижения в областта, в която се обучава.

Националният приз „Студент на годината“ се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на НПСС. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Жури в състав от водещи експерти от всички области на образованието ще определи общо 15 награди в първа сфера на конкурса, в съответните области на образование, награда за най-добър чуждестранен студент в България, Докторант на годината за 2019, Студент с българско гражданство, обучаващ се извън границите на Република България за 2019 и Студент на годината за 2019. Във втора сфера ще бъдат присъдени награди за принос в развитието на националните студентски политики, изграждащи имиджа на НПСС.

Кандидатурите следва да бъдат изпратени до 29 ноември 2019 г. с куриер на адрес: гр. София 1000, пл. Народно събрание № 10, ет. 4, стая 411, Национално представителство на студентските съвети в Република България

 

За повече информация: www.studentnagodinata.eu


Плакат

Регламент на конкурса

Форма за подаване на кандидатура

Декларация