„ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” – 16 юни 2020 г.

 

Уважаеми колеги,
За пореден път възпитаниците на Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов ще могат да участват в „Национални дни на кариерата“, организирани от JobTiger, предлагащи на студенти и млади специалисти възможност да поставят основите на своето сполучливо кариерно развитие.

Виртуални дни на кариерата ще се проведат за седми път в България на 16 юни 2020 г. Събитието започва в 11:00 часа и ще продължи до 17:00. Очакват ви близо 35 водещи и желани работодатели, с които ще имате директна чат комуникация в рамките на 10 минути.
Участващите компании в предишното шесто издание на събитието бяха от различни сфери – банки и финанси, информационни технологии, BPO, търговия, консултантски услуги, производство, човешки ресурси и др.
Единственото online кариерно събитие, организирано от JobTiger, е следващата технологична крачка в развитието на кариерните форуми. То се случва изцяло онлайн, което позволява на търсещите работа или стаж да кандидатстват от различни градове, по най-удобния и бърз за тях начин – практически от всеки компютър, таблет или смартфон, без да прекъсват нормалните си дневни активности и без да пътуват.
Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За да научите повече за предстоящите кариерни събития, организирани от компанията, която е и най-големият организатор на кариерни събития в страната, посетете сайта jobtiger.events или следете Facebook и LinkedIn страниците на JobTiger, както и страницата на кариерните събития – Дни на кариерата във Facebook.

За допълнителна информация, можете да се свържете с екипа на JobTiger:
www.JobTiger.bg
E: office@jobtiger.bg
T: +359 2 49 180 10

На фейсбук страницата на Академичния център за кариерно консултиране също можете да получавате актуална информация за събитието и компаниите-участници от ТУК.