Възможност за участие в предприемачески курс ABLE Weekend Activator

Уважаеми колеги,

Имате възможност да участвате в предприемаческия курс АBLE Weekend Activator  на програма ABLE Activator на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), който е организиран в партньорство с Община Бургас и ще се проведе в периода 21-23 юли 2023 в гр. Бургас.

Какво представлява ABLE Weekend Activator
Програмата дава възможност на 30 млади, проактивни хора от цялата страна да развият своите идеи до реални работещи проекти или бизнеси чрез индивидуално менторство, контакти и детайлна методология.

Форматът на обучението е базиран изцяло на метода на ученето чрез преживяване с много практически задачи и симулации, като основната цел е подпомагане на амбициозни хора да добият знанието да генерират иновативни идеи и да ги развиват до реални бизнеси или социални инициативи

За кого е подходящо обучението: ABLE Weekend Activator: Overview - ABLE Activator

За всеки екип е предвиден индивидуален ментор, който да подкрепи работата им с персонализирани съвети и насоки. Те са предприемачи и професионалисти с опит в най-различни сфери - от продуктови иновации, дигиталните трансформации, създаване на технологични продукти, маркетинг и бизнес развитие, и много други. 

Ако искате вдъхновяваща среда от съмишленици, с които да обменяте опит и развивате идеи, кандидатствайте до 10 юли, но кандидатури влезли до 1 юли ще бъдат разгледани с приоритет. 

 Линк за регистрация, предварителна програма, етапи на кандидатстване, цена на курса и друга информация от ТУК.

Обявите, публикувани от Кариерния център при Стопанска академия, могат да се следят на сайта на Стопанска академия в следните подраздели: "Кариерно развитие" и "Студентски Новини", както и фейсбук страница на Кариерния център в рубриките:  #КариеренЦентърСАиПартньори  #КариеренЦентърСАобяви #СтудентскиНовиниСА