Възможност да кандидатствате за Стажантска програма на НСОРБ - до 15 май

Уважаеми колеги,

Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) удължава срокът за кандидатстване в Лятната стажантска програма до 15 май 2022 (неделя). Подробности за програмата от ТУК.
Информация за програмата може да следите и в рубриката:  #МогаПовечеЗнамПовече

Въпроси, предложения и информация за Лятната стажантска кампания можете да отправяте към г-жа Евгения Немска, началник на кабинета на изпълнителния директор на НСОРБ и координатор на програмата, тел: 02/943 44 67/8, 0882/ 027 406 и имейл: e.nemska@namrb.org

Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ) ежедневно публикуват обяви свързани със стажантските програми във фейсбук група СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА НА НСОРБ. Може да се присъедините към нея в следния ЛИНК.

Стажовете предлагани от общините са в различни направления, продължителност и форма-присъствени или онлайн, възлагане на проектни задачи и др.
Кратка информация за Стажантската програма:
Видове стаж:

  • Стаж в община, по заявка на общината и чрез посредничеството на НСОРБ.
  • Стаж в офиса на НСОРБ и в хотел „Гергини“, общ. Габрово (наша собственост);
  • Онлайн стаж „При нас у вас“ – предназначен за подготовката на проекти не изискващи физическо присъствие. Прилагат се и при обявяването на извънредно положение, карантина и т.н.

Стажуващите в общината/общинските структури студенти ще са:

  • втори семестър на 3-ти и/или 4-ти курс бакалаври;
  • магистри;
  • специализанти.

Обяви за работа, стаж и кариерни събития, публикувани от Кариерния център към Стопанска академия, може да се следят:

  • На сайта на Стопанска академия в раздел „Студентски ресурси“, подраздел „Кариерно развитие“, Полето “Работа и стажове“ и „Актуално“.
  Във фейсбук страницата на Кариерния център https://www.facebook.com/ackkvo  в следните рубрики: #КариеренЦентърСАобяви  #СтудентскиНовиниСА #КариеренЦентърСАиПартньори