Свободна работна позиция в компанията Immedis за студентите и възпитаниците на Стопанска академия

Уважаеми колеги,

Предоставена е обява за студентите и възпитаниците на Стопанска академия за работна позиция Global Payroll Specialist в компанията Immedis, която е част от групата на CluneTech.

CluneTech e ирландска финансово-технологична група от девет компании и глобален лидер в сферата на възстановяването на данъци, паричните преводи и международния пейрол. Фирмата отваря първия си офис в България през 2001 година и към днешна дата дава работа на близо 1000 души, от които над 200 работят в технологичните отдели на различните ни бизнеси. Офисите ни са в градовете Варна, Велико Търново и Шумен, но все по-голяма част от служителите, които наемаме са от други населени места, тъй като предлагаме възможност за изцяло дистанционна работа.

Част от нашата група са следните брандове/бизнеси: Taxback.com, Sprintax, Taxback International, Immedis, TransferMate, Visa First, Benamic, Gradguide и IDLF.

Работата на Global Payroll специалиста е свързана с предоставяне на специфична пейрол услуга и консултации в сферата на трудовото и данъчно законодателство, както и комуникация с клиентите, партньорите и различните звената на компанията. Кандидатите могат да изпращат своето CV на имейл recruit@clunetech.com или на следния линк: https://bit.ly/3IzFv6I

Подробности за обявата може да прочете ТУК.

Повече за компанията може да научите от сайта и страниците в социалните мрежи:

https://www.clunetech.com/careers
https://www.facebook.com/CluneTech/
https://www.instagram.com/clunetech
https://twitter.com/clunetech
https://www.linkedin.com/company/clunetech/

 Следете информацията и във фейсбук страницата на Кариерния център при Стопанска академия https://www.facebook.com/ackkvo
Обявите, публикувани от Кариерния център, може да следите и в рубриките: #КариеренЦентърСАобяви  и #СтудентскиНовиниСА