Студентска научна сесия „Решения за бизнес развитие и икономически растеж”

Катедра „Финанси и кредит” 
при СА „Д. А. Ценов”

организира на 16 април 2013 г.

Студентска научна сесия „Решения за бизнес развитие и икономически растеж”

В студентската научна сесия могат да вземат участие студенти от всички икономически специалности на СА „Д. А. Ценов” и останалите български университети. За участие е необходимо подготвянето на доклад в общ обем до 6 страници и презентация по неговата тема, която ще бъде представена в рамките на научната сесия.

НА ВСЕКИ УЧАСТНИК ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕН СЕРТИФИКАТ ЗА УЧАСТИЕ В КОНФЕРЕНЦИЯТА.

Подробните технически изисквания към докладите и презентациите са поместени в линковете както следва:

За улеснение можете да използвате и да работите директно в предоставените шаблони. Техните параметри са настроени според изисквания за участие. Достатъчно е само да изтриете ненужната информация, да попълните празните места, след което да въведете своите текстове и данни!
Имената на файловете с доклада и презентацията трябва да бъдат изписани на кирилица и да бъдат във формата  Имена_На_Автора.doc и съответно  Имена_На_Автора.ppt.  Така ако автор на доклада е студент, чиито три имена са Иван Петров Иванов, то файлът с неговия доклад трябва да бъде озаглавен Иван_Петров_Иванов.doc, а файлът с презентацията върху доклада - Иван_Петров_Иванов.ppt.

Студентските доклади и презентациите към тях се изпращат на e-mail finance@uni-svishtov.bg  в срок до 17.00 ч. на 12.04.2013 г.


За повече подробности и информация – кат. "Финанси и кредит"
тел. 0631/66 309
e-mail:
 finance@uni-svishtov.bg