Стопанска академия – Свищов e партньор на Career Show 2023

Стопанска академия – Свищов е официален партньор на Career Show 2023 - водещото кариерно събитие за професионално и личностно развитие. През тази година събитието се разраства и ще се проведе на три локации - 5 октомври Арена Армеец, 10 октомври в Пловдив и 27 октомври във Варна.

През тази година Career Show събира едни от най-желаните работодатели с отворени позиции за работа, стаж и развитие в различни сфери. Професионална програма с гост-лектори, обучения, уъркшопи ще бъде разположена на общо 3 сцени в зала Арена Армеец и онлайн от всяка точка на света.

По време на Career Show 2023 можете да се срещнете с компании като Synergyc, Walltopia, Cargill, Liebherr, SolarEdge Technologies, Ficosota, Accenture, Пощенска банка, Electra Airways, Геотехмин, Stomana Industry, Melexis, А1, Kaufland, Lidl, dm и др. На събитията нови възможности за себе си ще намерят експерти по телекомуникации, ИТ специалисти, маркетинг специалисти, експерти по електроинженерство и електроника, професионалисти в търговия и продажби, финансови експерти, проектни и продуктови мениджъри и др.

“Благодарим на Стопанска академия – Свищов, че подкрепя Career Show в мисията ни да създаваме вдъхновяваща и мотивираща атмосфера за професионално и личностно развитие. Благодарение на нашите партньори можем да покажем, че в България има поле за реализация и професионалният успех е напълно достижим. За нас е чест, че Стопанска академия – Свищов е сред нашите партньори и споделя нашата визия.”, споделят организаторите.

Участието във всички събития на Career Show е напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg