Стажантска програма в Партнърс Груп БГ


Уважаеми колеги, 
На 14.10.2020 г. Партнърс Груп БГ организира онлайн семинар за студенти. Всички студенти включили се в онлайн семинара ще получат покана за участие в обучителната стажантска програма. Обучителният цикъл в стажантската програма трае 6 седмици и включва менторство от най - успешните мениджъри в компанията за България и Словакия. Насочена към придобиване на практически умения от бизнеса, след успешно завършването на обучителната стажантска програма, студентите получават сертификат и възможност за започване на работа или възможност за стартиране на собствен бизнес.

За регистрация в онлайн семинара, даващ възможност за участие в програмата, студентите трябва да попълнят следната регистрационна форма от ТУК

След регистрацията ще получите линк за влизане в семинара. Линкът ще бъде изпратен на имейла, който ще предоставите при регистрацията.

Краен срок за записване 14.10.2020г. 12:00 ч.
  • Важно е в регистрационната форма да посочите, че сте студенти на Стопанска академия - Свищов. (без значение формата на обучение -  редовно, задочно или дистанционно). 
  • Важно е, по време на семинара да участват през целия период на онлайн семинара, от 17:30 ч. до 19 ч., само тогава ще ви се признае и ще може да продължите на следващо ниво.
По време на презентацията ще се обяснят стъпките за участие в стажантската програма. Всеки един студент проявил интерес ще бъде насочен към ментор. Стажантската програма включва обучения по различни теми. За тези, които се запишат и продължат със стажантската програма и останат до 4то ниво на академията, има едно единствено обучение което се заплаща и то се провежда в два почивни дни (един уикенд), следващото ще бъде в град. Стара Загора. Цената е 54 лв. на човек и включва: нощувка в хотел, пълен храноден (обяд, вечеря, закуска), както и наема на залите за обучението.  Но това е само за студентите, които са проявили интерес и са останали до 4-то ниво на траининг академията.

Повече информация за компанията и за стажантската програма: Кариера по друг начин