Седмо дигитално ученическо състезание по банкиране, финансиране и бюджетиране


Уважаеми директори и учители,
Уважаеми зрелостници,

По случай професионалния празник на банкера – 6 декември, катедра „Финанси и кредит“ при СA „Д. А. Ценов“ – Свищов организира  дигитално ученическо състезание „Банкиране, финансиране и бюджетиране” 7.0, което ЗА ПЪРВИ ПЪТ ще се проведе в онлайн формат през месец Ноември, с кулминация на празника на банкера 6.12.2019 г.!
Състезанието е с награден фонд, осигурен от Фондация „Проф. д-р Минко Русенов” с подкрепата на банковите  и корпоративни партньори.
Провокираме ви да докажете способностите си, влизайки в ролята на креативен новатор и успешен предприемач, като разработите проектна бизнес идея с реализация в населеното място на вашето училище или в друг регион на страната. Вашият екип ще представи и обоснове пред нашето компетентно жури оригиналната си бизнес идея от позицията на фирма с осигурен начален капитал и банкова кредитна линия. За улеснение ще разполагате с предварително подготвен файл за презентация (MS PowerPoint) и анализ, с оглед равнопоставеност между отделните екипи при представянето на съответната бизнес идея.
В седмото издание на Състезанието акцентът при селекцията на победителите е на база: качество, обоснованост, оригиналност и реализуемост на бизнес идеята.

Приложими са следните условия за участие:
Първо. Предварително сформиране на училищен отбор. Всяко училище излъчва до три отбора в състав от 4 средношколци-абитуриенти;
Второ. Наличие на предварителен достъп до информация с условието на заданието, обявено на 16.10.2019 г. на www.finance1952.com/banking2019/
Трето. Провеждане на състезанието: В срок от 26.11.2019 г. до 01.12.2019 г., екипите работят по създаването на своите бизнес планове. В края на периода се изисква екипите да предадат:
Първо. Детайлен доклад (до 10 стр.), описващ вашия бизнес план.
Второ. PowerPoint презентация, извеждаща ключовите предимства на вашия бизнес план.
С увереност в способностите и подготовката на зрелостниците от водещите средни училища и гимназии в страната очакваме вашите заявки в срок до 25.11.2019 г. на e-mail адрес:
department.fk@uni-svishtov.bg
Отборна заявка за участие във файлов формат можете да изтеглите тук.
Всички участници могат да се запознаят с провеждането на състезанието в предходните години, благодарение на нашата фото- и видео- галерии, както и видео канала на катедрата в YouTube: Finance1952.TV

За контакти:
„ФИНАНСИ” в СВИЩОВ ВИ ОЧАКВА!

Подробна информация може да прочетете на следните страници: 
Организатори -  http://www.finance1952.com/banking2019/index.php 
Условия на състезанието - http://www.finance1952.com/banking2019/thems.php
Срокове и контакти - http://www.finance1952.com/banking2019/contacts.php
Шаблони на презентация и писмен доклад - http://www.finance1952.com/banking2019/report.php
Разпределение на отборите - http://www.finance1952.com/banking2019/programs.php