С НАУЧЕН ФОРУМ КАТЕДРА „СТРАТЕГИЧЕСКО ПЛАНИРАНЕ“ ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 30 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА СПЕЦИАЛНОСТ „ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ“

Катедра „Стратегическо планиране“ организира научен форум под надслов „Глобални дилеми и регионални перспективи пред публичната администрация“. То е част от серия инициативи, с които катедрата ще отбележи 30 г. от създаването на специалност „Публична администрация“. Програмата на форума предвижда дискусии в два панела: Дигитални предизвикателства пред публичния сектор и Формални и неформални мрежи в публичния сектор. В тях експерти от науката и практиката ще споделят своето виждане по актуални теми като, „Има ли място изкуственият интелект в публичната администрация?“, „Екосистема на доверие между институциите в публичния сектор“, „Възможности за приложение на съвременни методи за анализ на риска от бедствия“ и др.
Очакваме всички, които проявяват интерес към събитието на 12.10.2023 г. от 14:00 ч. в заседателна зала „Ректорат“ на Стопанска академия „Д. А. Ценов“ и он-лайн на адрес https://bbb.uni-svishtov.bg/b/xzj-irn-dyw-el2.

Програма на събитието може да откриете ТУК.