Развийте своите идеи с предприемаческият курс ABLE Weekend Activator

Създайте професионалното си портфолио и отворете врати към нови възможности с най-практическата програма по предприемачество в България - ABLE Weekend Activator! ABLE са тук с 8-мо поредно издание и търсят 30-те най-мотивирани кандидати за морското издание на предприемаческото предизвикателство От идея до бизнес проект за 48 часа!

Какво представлява ABLE Weekend Activator?
Програмата дава възможност на 30 млади, проактивни хора от цялата страна да развият своите идеи до реални работещи проекти или бизнеси чрез индивидуално менторство, контакти и детайлна методология.
Форматът на обучението е базиран изцяло на метода на ученето чрез преживяване с много практически задачи и симулации, като основната цел е подпомагане на амбициозни хора да добият знанието да генерират иновативни идеи и да ги развиват до реални бизнеси или социални инициативи.
За всеки екип е предвиден индивидуален ментор, който да подкрепи работата им с персонализирани съвети и насоки. Те са предприемачи и професионалисти с опит в най-различни сфери - от продуктови иновации, дигиталните трансформации, създаване на технологични продукти, маркетинг и бизнес развитие, и много други.

Предприемачески курс АBLE Weekend Activator ще се проведе от 28-ми до 30-ти юни в Бургас и от 26-ти до 28-ми юли във Варна. Срокът за кандидатстване е отворен до 10-ти юни (за Бургас) и 30-ти юни (за Варна).

Ако искате вдъхновяваща среда от съмишленици, с които да обменяте опит и развивате идеи, кандидатствайте на: https://activator.bg/able-weekend-activator-overview-details/