Радина Цветанова е победител в конкурса за есе в Стопанска академия на тема „Знание и мениджърска проницателност”

Победител в тазгодишното издание на конкурса за есе, който се организира от Стопанска академия „Димитър А. Ценов”, Факултет „Мениджмънт и маркетинг”, Катедра „Мениджмънт” и Студентски съвет, е третокурсничката Радина Цветанова от специалност „Стопанско управление”. Осмото издание на конкурса бе на тема „Знание и мениджърска проницателност”. Желание за участие изявиха над 100 студенти от всички специалности и курсове, но след предварителна селекция, до участие в първи тур бяха  допуснати 40. От тях 15 се класираха за втория – финален кръг, който се проведе в учебната база на свищовската академия в с. Орешак. Шест-членното жури с председател проф.д-р ик.н.Камен Каменов - ръководител на Катедра „Мениджмънт”, направи своята класация, но даде възможност и на участниците да излъчат свой фаворит.

Според класацията на журито, първите три места заеха третокурсници от различни специалности. Победителят  Радина Цветанова е следвана от Божидар Бабаджанов, също спец. „Стопанско управление”. Третата награда си поделят Ергин Азис от спец. „Международни икономически отношения” и Деница Димитрова – спец. „Екомениджмънт”.

Според класацията на участващите в конкурса студенти, победител е Божидар Бабаджанов.

Класираните на първите три места студенти получиха грамоти и парични награди, осигурени от Фондация „Д.А.Ценов”. Наградите връчи изпълнителният директор на фондацията и финансов мениджър на Стопанска академия – доц.д-р Георги Герганов.

Най-добрите есета ще бъдат публикувани в електронното списание „Диалог”, с което Стопанска академия отново прави публично достояние студентското научно творчество.