Представяне на стажантска програма Top Talent на msg global solutions

Международната компания msg global solutions, която е световен лидер в разработването, внедряването и интегрирането на софтуерни решения в областта на управлението на бизнеса, обявява за първи път в България своята стажантска програма за студенти и дипломанти под името Top Talent Program. Стажантската програма е платена и има срок три месеца.

Във връзка със стартирането на Top Talent Program за България от msg global solutions канят преподавателите, студентите и дипломантите на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ да вземат участие в представяне на стажантската програма, което ще се проведе онлайн на:

15 ноември 2022 г.
от 14.15 ч.
в MS Teams на следния линк (не се изисква инсталиране на програмата).

В рамките на представянето на Top Talent Program експертите на msg global solutions ще презентират всички въпроси, свързани със стажантската програма и ще отговарят на въпроси, свързани с нея.

Повече подробности за Top Talent Program можете да видите от нейната брошура.

Компанията msg global solutions е системен интегратор и партньор при разработка на софтуер и доставчик на управлявани услуги, фокусиран върху решенията на SAP за множество индустрии по света и в България. Услугите на компанията включват стратегии и продукти за счетоводството, финансите, регулаторното отчитане, управлението на ефективността, управлението на устойчивостта и клиентското изживяване. Експертните екипи на компанията помагат на фирмите да постигнат оперативна ефективност и да подобрят възможностите за вземане на решения. Компанията има над 9000 служители по света.