Orange.bg представиха програмата Work and Travel пред студенти в Стопанската академия

 

Студенти от Стопанска академия „Димитър А. Ценов” се запознаха с възможностите на програма Work and Travel при гостуването в свищовското висше училище на консултанти от Orange.bg. Агенцията, която вече 18 години помага на студентите да осъществят своята американска мечта, представи програмата за студентски бригади в САЩ през лятната ваканция под мотото „Пътувай. Учи. Откривай”.

На специализиран щанд във Факултетен корпус студентите получиха подробна информация как могат да реализират бригада през ваканцията на лято 2020. Бяха им представени условията и сроковете за кандидатстване, актуална информация за цени, отстъпки и промоции по програма Work and Travel, възможности за търсене на работна оферта спрямо желанията им за позиция, работодател или щат.

Свищовските студенти получиха и ценни съвети как да се подготвят за интервюто си за работа, как могат да финансират пътуването си и да планират детайлно своето приключение. В деня на представянето бяха осигурени и специални ценови промоции за студентите от Стопанска академия.