Национални дни на кариерата 2023 - JobTiger

Уважаеми колеги,

Най-голямото кариерно изложение ще се проведе присъствено и виртуално през април 22-ото издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“ ще даде възможност за живи срещи и виртуални интервюта между работодателите и търсещите работа.

Намери пътя към мечтаната кариера!Как?
1. Избери кога и къде да се включиш:
     - София - 1 април - Гранд Хотел „Милениум“, Конферентни зали на ет. 2
     - Велико Търново - 4 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, пети корпус;
     - Виртуален ден - 5 април - Онлайн на платформата на Brazen Technologies;
     - Габрово - 6 април - Технически университет;
     - Пловдив - 8 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
     - Варна - 8 април - Хотел-галерия „Графит“;
     - Русе - 11 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“.

2. Регистрирай се:
За събития на живо: https://www.scanfactor.com/login/
За виртуалния ден: https://app.brazenconnect.com/events/0JZVp
За първи път тази година със ScanFactor: регистрацията за присъствени събития дава възможност за директно споделяне на CV-то с работодатели – максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят.

3. Запознай се с участващите компании на живо и онлайн и виж свободните им позиции: https://careerdays.bg/bg/national-careerdays/participants-all

4. Започни нова кариера! Вземи участие в най-голямото кариерно изложение в България - Национални дни на кариерата 2023. Вземи в ръце своя кариерен път!
От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 53 000 души. Форумът се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.
Партньори на Национални дни на кариерата са Тракия Икономическа Зона, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“, JobTiger.tv, HRIndustry.bg.
С подкрепата на JobTiger.tv, HRIndustry.bg, Baristo, Таткова градина, Аз мога тук и сега, Advent group, ISIC България, AIESEC, Innovation starter, BESCO, Kaldata, 9 Academy, AIBEST, BESCO, сп. Мениджър, лидер.бг, Сп. ENTERPRISE, My job, HR Manager, b2b Media, gusto media, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Тракия Икономическа Зона, Eventiplier, Advent Group, mysofia.bg, Кариери и Legion Run

Обявите, публикувани от Кариерния център при Стопанска академия, могат да се следят на сайта на Стопанска академия в следните подраздели:
"Кариерно развитие"  и "Студентски Новини", както и фейсбук страница на Кариерния център.