Кандидатстване за програмата на „Заедно в час“


"Заедно в час" е дългосрочна инициатива и се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България” и в партньорство с Министерството на образованието и науката. 
Мисията на "Заедно в час" е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Нашата визия за образованието е всяко дете в страната да има достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на семейството му. За да успеем да я постигнем, търсим мотивирани, способни и социално ангажирани хора, които да обучим и подкрепим да станат учители, за да развият лидерските си умения и да променят живота на децата, с които работят. 
"Заедно в час" ви предоставя възможност да преподавате за период от две години в български училища, в които голяма част от децата произлизат от среда с нисък социално-икономически статус и имат нужда от допълнителна мотивация, за да повярват в себе си и да бъдат успешни. За да станете участник в програмата, не е необходимо предварително да имате учителска правоспособност. 
Едновременно с преподаването участниците в програмата преминават през серия обучения, чрез които развиват своите професионални и личностни качества, като по този начин се подготвят да бъдат успешни лидери в нашата образователна система и общество. 
Програмата на "Заедно в час" е отличена като "Най-добра програма за кариерно развитие" в конкурса "Работодател на годината 2018". 

Повече информация за програмата на "Заедно в час“ ТУК