5.10.2012

Искаме да съобщим на всички заинтересовани кандидати на СА „Д. А. Ценов“, че имат голямата възможност да участват за стипендия в Университета Ла Верне, Калифорния, САЩ.  http://laverne.edu/

University of La Verne е частен университет с нестопанска цел, който се интересува от привличане на студенти от цял свят. Тази програма е предназначена за студенти със следните характеристики:

-         средно ниво на владеене на английски език
-         3-ти курс или 5-ти семестър на обучение

Тази програма предлага възможност да се развият знанията  по Бизнес Администрация, в различните му области, като подобрите вашия английски език с международен опит, днес една от целите на всички млади специалисти. Студентите могат да кандидатстват за частична стипендия, участвайки в тази програма, която обхваща 70% от разходите за обучение.

Записването за класовете вече е отворено за курсовете по-долу:

-         Стратегия и Маркетинг
-         Финанси и Счетоводство
-         Управление на Човешките Ресурси
-         Бизнес Английски –първи уроци 

Програмата включва класове и посещения на фирми. Предлага и интензивна програма от 3 седмици и се провежда през месеците януари и юли, откривайки нови академични и професионални възможности за вас.

Тази стипендиантска програма е предназначена да се проведе по време на почивните дни и като резултат, има 70% отстъпка от нормалната цена. 

Как да участвате:  Всички заинтересовани кандидати трябва да се свържат с profesorbritto@gmail.com  не по-късно от 15/11/2012 и ще ви бъде дадено заявление за участие и цялата подробна информация относно курсовете.