Финансовият университет при Правителството на Руска Федерация организира Пето Международно Изследователско Състезание за млади счетоводители, аналитици и одитори


Уважаеми студенти,
Финансовият университет при Правителството на  Руска Федерация организира Пето Международно Изследователско Състезание за млади счетоводители, аналитици и одитори.
Основната цел на конкурса е да развие и стимулира развитието на изследователския потенциал на студентите, специализиращи счетоводство, анализ и одит.
Финансовият университет кани студенти, магистри и докторанти от международни университети да участват в конкурса. Регистрацията е задължителна за всички участници.

Победителите и наградените се определят във всяка възрастова група състезатели (те заемат първото, второто и третото място). Организационният комитет има право да предостави допълнителни награди, специални дипломи и награди, на които конкурентите са информирани своевременно.

По време на втория (последен) етап и ще се проведе Конференцията, в която участниците в конкурса ще представят своите открития, идеи и най-добрите есета, свързани с темата на конкурса. Най-доброто есе може да бъде публикувано в колекцията от статии в края на състезанието.

Етапи на състезанието:

  • Първи (квалификационен) етап. Подготовка и представяне на есе (15 декември 2017 г. - 25 февруари 2018 г.);
  • Втори (последен) етап. Тестване и анализ на случаите (28 - 30 март 2018 г.).

Формати за участие:

  • Първи (квалификационен) етап. Участникът може да подаде заявления задочно;
  • Втори (последен) етап. Активно или участващо във формат (онлайн).

За повече информация прочетете тук: