Apex Group Ltd. предлага свободни позиции за Младши фондов администратор

 

Apex Group Ltd. e създадена в Бермуда през 2003 г. и е един от най-големите администратори на фондове в света. Apex непрекъснато подобрява и развива продуктовата си гама, като обгражда тези основни административни услуги с допълнителни продукти, обхващащи целия спектър на финансови услуги, от посреднически офис и корпоративни услуги за съхранение и депозитарни решения. Глобално разпределеният модел на услуги се предоставя от над 3 000 служители в 40 офиса. Сега Apex управлява инвестициите на някои от най-големите фондове и институционални инвеститори в света с общо AuA от около $ 610 милиарда (USD).

„Apex Fund Services (България)“ ЕООД, част от Apex Group, предлага на завършващите студенти в Стопанска академия свободни позиции за Младши фондов администратор.

На всеки нов служител се осигурява вътрешно обучение, което продължава според индивидуалната му способност да усвои спецификата на работа. След изтичане на изпитателния срок, всеки който желае да се квалифицира по ACCA или CFA, може да получи от Apex спонсориране на 80% от стойността на цялото обучение.

Тъй като компанията обслужва само и единствено чуждестранни фондове, комуникацията се осъществява на английски език и кандидатите трябва да владеят минимум средно ниво (B1).

Обява за Младши Фондов Администратор: ТУК

Към фейсбук страницата на Apex: ТУК

Допълнителна информация: ТУК