Академичната общност поздрави свищовските деца за 1-ви юни


Стопанска академия за пореден път подкрепи общоградска проява, свързана с децата на Свищов. Организираният от община Свищов детски празник на 1-ви юни, събра на игрището в спортен комплекс „Свищов” над 300 деца от всички детски градини. Заедно с любими приказни и анимационни герои, малчуганите преживяха весели и забавни моменти. Кметът Генчо Генчев поздрави децата за техния празник, като им пожела щастливо детство, изпълнено с много забавления и сбъднати детски мечти.



От името на академичната общност приветствие към децата отправи гл. ас. д-р Юлиян Господинов – координатор в Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността. Стопанска академия осигури и лакомства за всички присъстващи деца.
На събитието присъстваха и основните инициатори и организатори на празничния ден – зам.-кметът Анелия Димитрова, началникът на отдел „Образование” Румяна Кузева и директорът на дирекция „Култура и културно наследство” Росен Маринов. В продължение на час, за доброто настроение на малчуганите се грижеха професионални аниматори от аниматорна къща „Веселяците”. Празничната програма бе допълнена от забавни спортни игри и пъстроцветни балони.