Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността

JobTiger и Нестле Бългaрия със съдействието на Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността организират за вас

„Национални дни на кариерата”

„Национални дни на кариерата” е форум за студентски стаж и кариера, провеждан от 2002 г. в големите университетски центрове в цялата страна. Тази година форумът ще се проведе за 13-ти път. Събитието ще се състои в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.
Това е най-големият форум за студентски стаж и кариера, който се провежда на национално ниво. През годините в „Национални дни на кариерата” са участвали 717 компании и са посетени от 171 450 посетители.

ЗА РАБОТОДАТЕЛИ: ПРЕДСТАВЕТЕ ВАШАТА КОМПАНИЯ И СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ

JobTiger ви кани да станете част от най-стария и престижен форум, чрез който бизнесът подкрепя професионалното развитие на младите хора у нас. Включете се и се утвърдете като социално отговорна компания.

КАКВИ РАБОТОДАТЕЛИ УЧАСТВАТ?

Водещи български и международни компании от всички сектори на бизнеса – финансови институции и банки, компании в сферата на ИТ и телекомуникации, правни, търговски фирми, индустриални производители, консултантски фирми, структури на държавната администрация

ЗА СТУДЕНТИ: НАМЕРЕТЕ СИ РАБОТА ИЛИ СТАЖ

JobTiger ви кани да участвате в най-големият форум за студентски стаж и кариера - „Национални дни на кариерата” 2014, където ще имате възможност да се срещнете с фирми и организации, които предлагат стажантски позиции или желаят да наемат млади специалисти и завършващи студенти.