Уебинар за студенти от поредицата “We know, you grow”


Уважаеми студенти,
Заповядайте на безплатния ни уебинар от поредицата “We know, you grow”, който ще се проведе на 28.01.2021. Участието в уебинара е безплатно, с предварителна регистрация до 27-ми януари 2021 г.
В първия уебинар за 2021 г. на Кауфланд България ще чуете повече за тема, вдъхновена от предложенията на наши клиенти, които получихме през социалните мрежи. Иван Иванов, директор направление „Плодове, зеленчуци и цветя”, ще сподели за опита си в изграждането, поддържането и позиционирането на продуктово портфолио от качествени продукти. Той ще даде част от своя ноу-хау, който е трупал през годините. 
Как да управляваме процесите, които са в основата на реализирането на една успешна продуктова палитра? Кои са необходимите качества, които човек трябва да развие, за да се справи с подобни задачи? Тези и още въпроси ще обсъдим на 28 януари, точно в 17 часа.
Участието е напълно безплатно, само трябва да отделиш от своето време. Регистрирай се безплатно до 27-ми януари 2021 г. на: https://form.jotform.com/210071206229342
Кариерата на нашия лектор стартира през 2008 г. в една от големите ритейл компании в България, започвайки от най-ниската позиция „Аранжор-касиер“. Етапно преминава през разнообразни локални позиции в организацията. Прекарва 2 години в Австрия, отговаряйки на интернационално ниво за продуктовите страници на компанията, в която работи. От юли 2018г. е в екипа на Kaufland България като Старши търговец и от около 7 месеца като директор на направление „Плодове, зеленчуци и цветя”.
Кариерното развитие на Иван в последното десетилетие обещава, че ще чуем утвърдени и иновативни успешни практики, ценни уроци и съвети, от които всеки присъстващ на събитието може да почерпи знания. Ако Ви е по-удобно, може директно да използвате информацията от фейсбук ивента ни: https://www.facebook.com/events/410543796827229/ 

Поздрави,
Теодора Желязкова – „Човешки ресурси - Обучение и развитие”