„Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020 вече са безопасно онлайн!

Уважаеми колеги,
За поредна година възпитаниците на Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов ще могат да участват в „Национални дни на кариерата“, организирани от JobTiger, предлагащи на студенти и млади специалисти възможност да поставят основите на своето сполучливо кариерно развитие. 
Пътят към мечтаната работа минава през най-големия кариерен форум в страната, който от формат с традиционни събития в седем български академични града, ще се пренесе безопасно онлайн и без нужда от физическо посещение.
През тази година в Нaционални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот" 2020 и предвид създалата се обстановка на територията на Р България свързано с коронавируса, можете да участвате он-лайн след предварителна регистрация, вместо първоначално обявения форум за дата 8 април в гр. Свищов.

Кога – 24, 25 и 26 март от 11:00 ч. - 17:00 ч.
Къде – онлайн на national.careerdays.bg
Участието в събитието е лесно, достъпно и изисква само интернет връзка, устройство и бърза регистрация. Виртуалният форум се провежда в сътрудничество с водещите в технологичните разработки за виртуална кариерна платформа Brazen от САЩ. 
JobTiger е пионер не само в организирането на кариерни форуми у нас, но и в осъществяването на виртуални такива. Като организатор вече имаме опит с шест издания виртуални дни на кариерата. Подобно мащабно онлайн събитие става възможно благодарение на сътрудничеството с водещите в технологичните разработки за виртуална кариерна платформа Brazen Technologies, САЩ. Участието в събитието е лесно, достъпно, и се изисква единствено предварителна регистрация. По време на форума, посетителите ще могат да се кандидатират за предлаганите от компаниите свободни позиции, както и да научат повече за качествата, които се изискват за бъдещия им професионален растеж. 
Организаторският екип на „Национални дни на кариерата“ поставя здравето на посетителите и изложителите на първо място. Съобразно мерките срещу разпространението за COVID-19 и разпоредбата за ограничения на масови мероприятия - екипът на събитието вече е готов да предложи нов, напълно безопасен, но също толкова ефективен вариант на участие в най-мащабния форум у нас.
За повече информация, интервюта и въпроси: 
events@jobtiger.bg; +359 2 4918 013 и +359 882 364 456; m.me/CareerDaysBulgaria
Организатор на изложенията JobTiger е компания за комплексни HR услуги.
Виж компаниите! Създай контакти! Намери работа!
Регистрацията за посетители и участието в събитието е безплатно. 
Програма на форума и предварителна регистрацията може да направите ТУК 
По дни можете да разгледате компаниите-участници в "Нaционални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот" 2020 ТУК  
На фейсбук страницата на Академичния център за кариерно консултиране можете да получавате и актуална информация за събитието и компаниите-участници от ТУК.